1 כף שמן קוקוס
1 בצל גדול קצוץ דק
3 גבעולי סלרי קצוצים
3 שיני שום כתושות
50 גרם ג’ינג'ר טרי קצוץ
1 גבעול למון גראס קצוץ
250 גרם דלעת או דלורית קלופה וחתוכה גס
250 גרם גזר קלוף וחתוך גס
250 גרם בטטה קלופה ותוכה גס
750 מל’ מים
250 מל' קרם קוקוס (ארוי די, ללא חומר משמר)
1 כוס עדשים כתומות מושרות לשעתיים במים ומסוננות
מלח ופלפל
מחממים שמן קוקוס בסיר.
מטגנים קלות את הבצל עד השחמה קלה.
מוסיפים את שאר הירקות והתבלינים,ומטגנים לעוד מספר דקות.
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש, מוסיפים את העדשים וחלב הקוקוס ומבשלים כ 40 דקות.
מקררים מעט וטוחנים הכל למרקם חלק בבלנדר חזק.